Et trin op ad stigen

I LUNDQUIST Human Resource har vi til stadighed fokus på at forbedre vores kompetencer, så vi altid formår at levere værdifulde løsninger for vores kunder. I løbet af de seneste måneder har Lene Lundquist derfor været på kursus, og er blevet CfL-certificeret HR Business Partner.

Som certificeret HR Business Partner er Lene nu klædt på med den seneste viden og indsigt i det HR strategiske arbejde i mindre og mellemstore virksomheder. Hun er parat til målrettet og effektivt at angribe opgaverne i krydsfeltet mellem forretningsstrategi og HR, og dermed bl.a. fungere som ledelsens sparringspartner, håndtere nøgletal, analysere organisationskulturen og benytte viden om strategisk planlægning til at skabe forandringer i retning af en mere optimal anvendelse af medarbejdernes ressourcer.

Ingen kan være i tvivl om, at medarbejderne er virksomhedernes vigtigste ressource, og med en opdateret værktøjskasse glæder vi os til at skabe endnu bedre fungerende arbejdspladser – til gavn for både medarbejder og virksomhed.

Skriv kommentar

*