Vi søger flere freelance HR-konsulenter

Lundquist HR søger freelance konsulenter til at varetage HR-opgaver hos vores kunder vest for Storebælt. Vi har de seneste 2 år haft succes med vores kampagne, og skal derfor bruge flere dygtige kolleger der kan afholde kundemøder og fungere som insourcet HR-konsulent efter kundens ønsker og behov.

Din opgave
Du får ”serveret” kvalificeret kundemøder for dine fødder, og din opgave er at gennemføre mødet på kundens banehalvdel. På mødet skal du formidle vores HR-tjek samt øvrige HR-ydelser i regi af Lundquist HR. Udfaldet af mødet er et HR-tjek og/eller en insourcet HR-løsning, som enten kan være på uge- eller månedsbasis, ”klippekortløsning” efter behov eller en hotline løsning. Er du ikke i stand til at løfte opgaven selv, står der en kollega klar i kulissen.

Lønadministration etc. er ikke en del af opgaven.

Din profil

  • Du driver din egen HR-konsulentvirksomhed og har plads til flere kundeopgaver, eller du går med tanken om, at starte din egen HR-konsulentvirksomhed i nær fremtid
  • Du har en passion for HR-opgaverne og er excellent ud i HR-administrative discipliner
  • Du har minimum 5 års erfaring som intern HR-konsulent, hvor du har varetaget opgaver af personalemæssig karakter
  • Du ser dig selv som ekspert ud i personalehåndtering og kan bare dit håndværk
  • Du har mod på at møde kunderne og bringe HR-opgaven helt i mål
  • Du har en uddannelse inden for HRM eller tilsvarende. Du skal derudover være personalejuridisk velfunderet, så du kan hjælpe vores kunder, når lovgivningen mv. skal tages i anvendelse
  • Kan du engelsk i skrift og tale er det absolut et plus.

Vi tilbyder dig
Spændende og udfordrende kundeopgaver hvor din viden og erfaring kommer i spil og garanteret også bliver udfordret. Du slipper selv for at booke møder, men kan høste frugterne af dine egne indsatser. Vi sørger for oplæring i kundemøder samt vores HR-værktøjer.

Hvad gør du nu?
Såfremt du er interesseret og matcher den anførte profil, så ring til salgschef Sten Olin på tlf. 2228 7730.

Kort om Lundquist HR
Lundquist HR har eksisteret siden 2006, hvor vores opgave har været at bringe HR på dagsordenen i mindre og mellemstore virksomheder. Vi leverer fleksible HR-support løsninger, så det er let og effektivt for vores kunder at sætte fokus på de menneskelige ressourcer. Se mere på www.lundquist-hr.dk

Skriv kommentar

*