Ny HR-partner på Sjælland

Vi har indledt et formaliseret partnerskab med HRpeople, som siden 2002 har arbejdet med samme koncept – Ekstern HR til mindre virksomheder – som vi tilbyder vores kunder. HRpeople har base på Østerbro i København og kommer derfor til at varetage alle vores HR-opgaver på Sjælland.

Jeg glæder mig utroligt meget til at tage hul på samarbejdet med Caroline F. Toft og hendes medarbejdere.

HRpeople er kendt som en fleksibel og effektiv HR-partner, der kan sit kram og som har en top professionel tilgang til HR arbejdet, siger Lene Lundquist.

Samarbejdet betyder, at vi geografisk dækker et større område, at vi i fællesskab kan løse større opgaver samtidig med, at vi bl.a. kan sikre en stærkere faglighed på det juridiske område – alt sammen noget der er til gavn og glæde for vores kunder.

Skriv kommentar

*