Coaching

Nøglen til udvikling

Coaching handler om at sætte en personlig udviklings- eller forandringsproces i gang. Coaching har ofte afgørende betydning for opnåelsen af ens mål. Det kan nemlig være svært på egen hånd at formulere et mål, tilrettelægge processen, være vedholdende og afslutte med succes.

Med en coach fra LUNDQUIST Human Resource som koordinator, indpisker og stifinder, kan de fleste mennesker langt lettere definere og gennemføre deres målsætninger.

Coaching giver både den enkelte person og gruppen mulighed for:
  • at afklare sine værdier, visioner og mål
  • at strukturere sine mål og fastholde fokus på dem – uanset hvad der sker
  • at erstatte sine begrænsende opfattelser med fremadrettede og motiverende overbevisninger
  • at skabe en plan, der sikrer vejen til bedre og hurtigere resultater.
LUNDQUIST Human Resource tilbyder tre overordnede former for coaching:
  • individuel coaching
  • teamcoaching
  • stresscoaching
Hvor og hvornår?

En coaching session med LUNDQUIST Human Resource kan foregå hvor som helst og når som helst. Vi har egnede lokaler og tager også ud i virksomheden. Vi har erfaring med at lave pakker til virksomheder, hvor vi bruger lækre faciliteter i ind- og udland afhængigt af kundens ønsker. Naturen er også en scene, vi benytter, da dette giver os mange spændende muligheder. 

Certificering

Vi har i LUNDQUIST Human Resource valgt at sætte ICF certificering som minimumskrav til vores coaches. Det betyder, at vi ligger os op ad den standard, som den internationale brancheorganisation International Coach Federation sætter. Brancheorganisationen er uafhængig, drives efter nonprofit-principper og er den største i verden indenfor coaching med mere end 20.000 medlemmer fordelt over 80 lande.
Hos LUNDQUIST Human Resource arbejder vi ud fra ICF’s etiske regelsæt og coachingfilosofi.