HR-pakker

Forskellige virksomheder – forskellige løsninger

Vi har sammensat en række HR-pakker, der hver især tilgodeser forskellige behov. Vi vil altid starte et samarbejde med at afdække dine og din virksomheds behov og sammen finde den løsning, der passer jer bedst.

I alle vores løsninger er der garanti for svar inden for 24 timer – Klik her

HR-basis:

HR-basis er for virksomheder, der ønsker at have en fast samarbejdspartner på HR-området, men som ikke har grundlag for selv at ansætte en HR-konsulent. Arbejdet foregår både ude hos virksomheden og via telefon og mail. Vi er fleksible og til rådighed, når behovet er der.

Der afregnes efter forbrug med fast timesats.

HR-plus:

HR-plus er for virksomheder der ønsker, at vi varetager al personalearbejdet i virksomheden. Det betyder, at vi deltager i både det personalestrategiske arbejde og i alt det praktiske.
Vi kommer fast på virksomheden en eller flere dage om ugen.

Der afregnes med en fast månedlig pris – jo flere dage jo billigere.

HR-ad hoc:

HR-ad hoc er for virksomheder der ønsker hjælp til enkeltstående, afgrænsede opgaver, når man pludselig står over for en personalemæssig udfordring.

Der udarbejdes specificerede tilbud.

Alle aftaler indgås skriftligt, så begge parter får afstemt deres forventninger. I forløbet vil der blive lagt vægt på løbende afrapportering således, at virksomhedens ledelse kender til opgavens fremdrift og resultater.