LUNDQUIST Human Resource

OMSætter jura til PRAKSIS

BRUG FOR AKUT HJÆLP NU?
RING PÅ TLF:

2463 9591

human-resource

En HR-SUPPORT løsning, der giver mindre og mellemstore virksomheder en indgang til effektiv personalehåndtering

Bag virksomheden står Lene Lundquist, der siden 2006 har drevet virksomheden, hvor det brede fundament af kompetencer er i spil hver dag.

Blandt mine kernekompetencer er evnen til at analysere, planlægge og organisere udviklingsprocesser. Kompetencer, som har fulgt mig igennem stort set alle mine jobs. Det har været som ansvarlig for ledelse af 30 medarbejdere, der dagligt skulle lave mad til 700 personer.  Det har været i undervisningsverdenen, hvor jeg har skullet føre en lang række kursister igennem en læringsproces. Det har været i rollen som projektleder på store EU-projekter. Og det er i dag, hvor opgaven er at supportere forskellige typer af virksomheder i deres  personalearbejde og ikke mindst at undgå dyre sagsforløb fx i forbindelse med en opsigelse.

Jeg er kendt for at tage det lange seje træk uden at miste interessen og tålmodigheden undervejs. Det er afgørende for, at opgaven bliver fulgt helt til dørs i en god og optimistisk dialog med de involverede personer.

Andre siger: “Der er styr på det, når Lene løser en opgave …”.

LUNDQUIST Human Resource arbejder ud fra følgende værdier

Professionalisme

Vi anvender vores HR-specialistviden og giver dig et objektivt billede af situationen, og dermed sikrer vi dig et stærkt beslutningsgrundlag.

Tryghed og stærke relationer

Gennem en tillidsskabende dialog er vi med til at skabe gode rammer for medarbejderne i din virksomhed – det giver en livline og skaber tryghed – i dag, i morgen og i fremtiden.

Fleksibilitet

Vi er tilgængelige og hurtige, når der er behov for HR-support – uanset om, det er et akut behov eller i forbindelse med strukturering eller effektivisering af personalearbejdet.

Uddannelsesbaggrund

Certificeringer

Vi har glade kunder

"Lundquist HR er en utrolig stor hjælp i vores daglige drift. Triforks vigtigste ressource er de folk, der hver dag lægger et engageret stykke arbejde for at lave software, der ændrer den verden til det bedre. Produktionsmaskinen skal hele tiden vedligeholdes og Lundquist HR har været behjælpelig med de vigtigste vedligeholdelsesfunktioner og har en god evne til hurtigt at sætte sig ind i en given situation og hjælpe mellemlederen med at få den løst."
Søren Eskildsen
CEO Trifork A/S

Den mere private side

Jeg er passioneret omkring god mad og udsøgte vine. Ind imellem “går det ud over” venner og familie, og sjovt nok siger de altid ja tak til at være forsøgsdyr, når de kulinariske evner skal finpudses. Køkkenkunsten smitter også af på min anden interesse – interessen for Frankrig, som jeg elsker at besøge, når der skal fyldes ny energi på batterierne.

lene-lundquist-human-resource

Kontakt os ganske uforpligtende